Ideální je výběr kombinovaného výrobku, tedy i s lednicí. Tímto si ušetříte starosti s dalším spotřebičem. Dbejte také na úsporu elektrické energie, protože oproti starému spotřebiči můžete výrazně ušetřit. Používáme ji každý den, takže si výběr pečlivě rozmyslete. Dalším důležitým parametrem jsou rozměry, aby se Vám vlezla do kuchyně. S tím přímo souvisí i objem. Ten je celkem individuální, protože každý potřebuje na potraviny více či méně místa. Velkým pomocníkem se stává funkce proti zamrzání, což u starších spotřebičů výrazně chybí.

plná lednice.jpg

Gorenje N6X2NMX
Tato lednička vyhrála ocenění Produkt roku 2018, takže určitě něco má do sebe. Vývojáři dbali hlavně na to, aby potraviny vydrželi co nejdéle svěží a čerstvé. Hned další věcí, která potěší každého je energetická třída A++. Díky tomu spotřebuje pouhých 235 kWh ročně. Technologie IonAir vytváří jedinečné klima vhodné pro všech potraviny a pomáhá k zachování jeho vlastností co nejdéle. Potom vytváří přirozený proces ionizace a osvěžení vzduchu. Celý tento proces podporuje ventilační systém MULTIFLOW 360°, který zajišťuje plynulý tok vzduchu a rozvod kyslíku. Uživatele také nadchne elegantnost celého přístroje. Všechny zde zmíněné věci samozřejmě něco stojí, proto se produkt prodává od 10 770 Kč.

nová lednice.jpg

Beko RCSA 270 M21W
Tento spotřebič je už o něco levnější, a proto za něj zaplatíme zhruba 5 900 Kč. O to méně má funkcí, ale běžnému uživateli naprosto postačí. Vnitřní prostor prosvítí úsporná LED žárovka. Také se pozastavíme antibakteriálním štítu, který zamezuje vniknutí bakterií dovnitř, a proto zlikviduje každodenní bakterie s kterými se setkáváme během celého dne. Vevnitř také nalezneme držák na dvě lahve. To se zejména hodí při horkých letních dnech, stačí jen přijít a vyzvednout krásně vychlazený nápoj. Uživatelé si velice chválí poměr cena/výkon a kvalitu výrobku.