Jste živnostníkem?

Pokud ano, možná jste si někdy lámali, nebo stále lámete, hlavu nad tím, jak vyplnit daňové přiznání, jak odvést DPH nebo jak si vést celou daňovou evidenci. Tato témata Vás již nadále nemusí trápit. Pro každou OSVČ se totiž doporučuje zřídit si celkové vedení účetnictví, kdy za Vás odborník odvede veškerou práci, a Vy se nemusíte bát pozdějších problémů, který by při špatně či pozdě doložených dokumentech mohly nastat.

Vedení účetnictví

Účetnictví na Praze 4 a nejen zde se postará o všechny Vaše potřeby. Vyplní a podá za Vás daňová prohlášení a další důležité dokumenty, na které se nesmí při vedení společnosti zapomínat a zároveň Vám povede celkovou daňovou evidenci. Pojmy jako DPH, či daň z příjmu už Vás nemusí děsit!

Účetnictví je vedeno podle zákonem předepsaných účetních knih a v případě změny jsou všichni pracovníci okamžitě přeškoleni tak, aby nedošlo k žádným nepříjemnostem na obou stranách. Za fixní cenu navíc dostanete mnoho dodatkových služeb, které Vás jistě potěší – vedení peněžního deníku, kniha závazků či evidence Vašeho firemního majetku.

V případě nutnosti Vás firma může zastupovat na finančním úřadě, což je velkou výhodou oproti jiným firmám.

Daně

Cena je ušitá na míru dle potřeb zákazníka a na náročnosti a velikosti projektu. V případě dlouhodobé spolupráce je možné uplatnit měsíční paušál, který Vás vyjde výhodněji – vězte ale, že i klasická cena bez využití paušálu Vás příjemně překvapí. Hlavní sídlo firmy se sice nachází na Praze 4, ale jejich služeb můžete využít po celé České republice, a to i mimo hlavní město. Tak najdete pobočky i v městských částích s číslem 5, 6 a 9. Tato rodinná firma Vás nezklame. S tradicí se na trhu pohybují již dlouho a přečíst si můžete recenze dlouholetých zákazníků, kteří jsou se službami více než spokojeni. Daně už pro Vás nemusí být strašákem.