Když už jste se pustil do letních aktivit s dětmi, je to chvályhodné. Ale také velmi záslužné a v každém případě neuvěřitelně náročné. Děti jsou plné energie, a proto je zajištění jejich bezpečnosti na prvním místě. Přehled o tom, kde právě děti pobíhají, získáte, třeba pořízeních reklamních triček.
sportovní triko.png
· A proč zrovna reklamní trička?
Nejedete přece na vlastní pěst. Zastupujete organizaci, která dětem umožňuje každoroční letní aktivity kdekoliv v republice. Proto by nemělo chybět logo organizace, která zaštiťuje dětský pobyt.
· A proč právě tato část oděvu?
Protože bez triček se děti ani nehnou. Pořád je mají na sobě. To je přece jasné. A to má dva efekty. Jeden je takový, že všichni budou vědět, kam děti patří. A ten druhý je pro jejich bezpečnost.
I reklamní trička mohou zajistit bezpečnost dětí.
Nevěřili byste, jak důležité je pořád počítat děti. Kdo s nimi nikdy nepracoval, nebo netrávil delší čas, ani netuší, jak náročné to je.
Právě proto si vedoucí oddílů na táboře, nebo i Vy na soustředění můžete jen libovat v tom, že Vám svěřené děti mají stejná, a to i barvou, reklamní trička, která dobře vidíte. A můžete tak v klidu počítat ne děti, ale trička! Jestliže zvolíte barvu těchto kouzelných triček výraznou, Vaše šance na uhlídání drobotě stejně tak vzrostou!
A když zvládne organizace, která letní aktivity dětí pořádá, zajistit rozmanitou barvu reklamních triček, které budou činnosti rozlišovat, potom jste, jako vedoucí za vodou!
hippie trička.jpg
Jak skvělé by bylo, kdyby na trénink měly děti trička žlutá. Na společnou volnou činnost červená a na výlety do města, nebo na zámky čistě bílá?
To by bylo vážně úžasné. Hlavně pro Vás, viďte? Jen abyste s sebou do tábora nevzal někoho navíc. Jenže to se Vám stát vlastně nemůže, protože ta Vaše reklamní trička budou ojedinělá právě logem organizace, která Vás i děti vyslala do přírody!