Říká se jí chytrá zásuvka a ona opravdu chytrá je, alespoň tedy ve srovnání s obyčejnou zásuvkou, i když v podstatě vypadá úplně stejně jako ta obyčejná.  Ovšem oproti ní, spotřebiče napojené na tuto chytrou zásuvku můžete ovládat na dálku, zásuvka vám také bude pravidelně hlídat vaši spotřebu spotřebiče v domácnosti anebo vás upozorní na chyby nebo poruchy. Docela praktické a výhodné. Moderní domácnost lidé mají rádi pod kontrolou a každá nová vychytávka je také žádaná.
elektroměr na peněžích
Chytrou zásuvku můžete ovládat například pomocí mobilní aplikace, tabletu nebo ji můžete nastavit manuálně přímo přes tlačítka na zásuvce, takže k tomu ani nepotřebujete chytrý mobilní telefon.  Zapnete a vypnete domácí spotřebiče přesně tehdy, kdy potřebujete, zvýšíte nebo snížíte výkon, máte pod kontrolou své výdaje za elektřinu a nikdy už se nebudete muset obávat nežádané nehody a poruchy. Zásuvka vás vždy na vše jednoduše upozorní včas a dopředu. Z jedné chytré zásuvky můžete ovládat i několik zařízení a spotřebičů. Záleží na tom, jakou si pořídíte. U výrobku je vždy napsáno, kolik spotřebičů na ni můžete napojit a ovládat je přes ni.
zapojená prodlužovačka
Chytrá zásuvka se vyplatí ne jen, pro usnadnění běžného života. Pokud se vám už také někdy stalo, že jste ve spěchu nechali doma zapnutou žehličku, kulmu na vlasy nebo konvici, je toto zařízení naprosto ideální pro vás. Protože spotřebič, který máte napojený na chytré zásuvce, jednoduše vypnete, i když budete mimo domov. Nemusíte se tak obávat o bezpečnost vaše domu. Přesně takový by moderní dům přece měl být.
Na trhu je opravdu velká nabídka chytrých zásuvek, od těch nejlevnějších se základními funkcemi až po ty nejnovější s nejrůznějšími novými prvky. Každá domácnost je jiná a mnohdy ty dražší modely ani pořádně nevyužijete. Každopádně si určitě vybere každý, i ti nejnáročnější z nás. Kdo jde s dobou a má rád novinky, bude zajisté nadšený. Otázka je, jestli právě tohle musíte mít také.